Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.
www.beo-selidbe.rs
Beo Selidbe doo preko 4.800 odradjenih selidbi
14 августа, 2018

SELIDBE, TRANSPORT I SKLADIŠTENJE

www.beo-selidbe.rs

BEO SELIDBE D.O.O.
www.beo-selidbe.rs
On English; http://en.beo-selidbe.rs/
#selidbebeograd SRB – EU kao i bezbedan šiping preko okeana a mi nameštaj tako DOBRO EMBALIRAMO i upakujemo posudje i lomljive stvari, slike … u posebne kutije uvijene u puc puc foliju, papir za pack itd!! ZADUŽENI ZA SELIDBE I TRANSPORT – SKLADIŠTENJE a to opet da se vratimo na tu temu; NE RADI NIKO U ZEMLJI NITI ZNA POSAO DA ODRADI KAKO TREBA ODNOSNO PO SVETSKIM STANDARDIMA JER OVDE ( U BEOGRADU IMA SAMO 2,3 REGISTROVANE FIRME KOJE SE BAVE ISKLJUCIVO PREVOZOM NAMEŠTAJA, SVI OSTALI RADE NA CRNO ILI SU AUTO-PREVOZNICI PA TRANSPORTUJU DRVA, SKELE ITD. TAKOZVANE KOMBI PREVOZ – KOMBI SELIDBE ILI RAD SA KOMBIJEM UOPSTENO JE NEOZBILJNO JER NPR; STAN OD 85M2 RADICE DO KASNO U NOC I DO PONOCI MOZDA ALI SAMO MOZDA ,,ODRADE” POSAO ALI SA OGREBOTINAMA, OŠTECENJIMA, TELEVIZORE NAGURAJU ONAKO LEZECI U KOMBI, BACAJU KUTIJE SA POSUDJEM ITD I VEROVATNO CE VAM TRAZITI DA NASTAVE SUTRA A POSTOJI MOGUCNOST I DA SE NE POJAVE U SLUCAJU DA ZA TAJ DATUM ,,POGODE” NEŠTO LAKŠE I I POVOLJNIJE JER DOSTA LJUDI KOD NAS U SRB. ZOVU DANAS ZA DANAS ILI SUTRA! DOCICE VAM OBIČNI FIZIKALCI KOJI RADE CEO DAN ZA 1.500 DIN SENDVIČ I PIVO DOK KOD NAS RADE ISKLJUCIVO PROFESIONALCI KOJI RADE SELIDBE JOS IZ STUDENTSKIH DANA ZA 450 DIN NA SAT A VOZACI 600 DIN NA SAT POSLE DOPRINOSA.

LJUBAZNI, KULTURNI MOMCI, POLOVINA NJIH SU DIFOVCI, PEDANTNI, ODGOVORNI I TAKO DA ZA SVOJ NOVAC DOBIJETE USLUGU VREDNU EVROPSKOG STANDARDA, KAO ŠVEDJANI. Tako da morate da budete veoma obazrivi pri odabiru #firmezaselidbu u Beogradu, nekom drugom gradu a i osećam dužnost da vas obavestim za medjunarodne selidbe gde ,,muljalju sa papirima pa mozete imati neprijatnosti i oko toga na carini.
BEO SELIDBE DOO ( ima jos 3 ,,firme” koliko ja znam da se predstavljaju lazno kao BEO SELIDBE DOO i uposteno mnogo je firmi koje rade na crno. Mi smo registrovani u APR-u kao Beo Selidbe doo. Ako imate nekih pitanja vezano i za to; mi ćemo vam rado pomoći i preporučiti pravu firmu za selidbe u slucaju da iz nekog razloga necete da se selite sa nama; zbog cene ili vam velicina slobodnog vozila za taj dan ne odgovara ili smo mi zauzeti itd itd mi ćemo vam svakako pomoći da izbegnete katastrofu jer selidba je stresna sama po sebi a moze da se vrlo lako pretvori u katastrofu i haos! Većinu poslova dobijamo preko preporuka! S’postovanjem;

BEO SELIDBE DOO

062/308-000